در راستای طرح امنیت و نظارت بر مراکز خدمات اینترنتی و کاهش خطرات احتمالی مرکز تهیه و توزیع فیلم و عکس مستهجن شناسایی شد.
به گزارش شمال نیوز به نقل از برنا، سرهنگ قباد زاده رییس پلیس فتای استان ایلام اعلام کرد: در راستای طرح امنیت و نظارت بر مراکز خدمات اینترنتی و کاهش خطرات احتمالی در این مراکز طی بررسیهای کارشناسان پلیس فتای استان از سیستمهای کافینتها، مشخص شد که در یکی از این مراکز تخلفاتی صورت پذیرفته است و در بازبینی سیستم مرکزی نت سراها که صرفاً باید جهت مدیریت دیگر سیستمهای موجود برای خدماتدهی به کاربران استفاده شود، متاسفانه حاوی اطلاعات قابل توجهی فیلمهای مستهجن، عکسهای مبتذل و نیز فیلم و تصاویر خانوادگی شهروندان است. در نهایت مدیر و متصدی کافینت دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
وی در پایان به هموطنان توصیه کردند: از آنجایی که مراکز خدمات اینترنتی (نت سراها) صرفاً جهت استفاده خصوصی کاربران اینترنتی است، لذا به هیچ عنوان مطالب شخصی خود از جمله فیلم و عکسهای خانوادگی خود را به مراکز خدمات اینترنتی انتقال ندهند و در سیستمهای وصل به اینترنت ذخیره و نگهداری نکنند.